Κατηγορίες
Καλάθι

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της υπηρεσίας courier και επιβαρύνεστε με επιπλέον 2€ για τα έξοδα αντικαταβολής. 

PAYPAL

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, επιβαρύνεστε με 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα. Για την Κύπρο τα έξοδα αποστολής με PayPal είναι στα 10€. Σημειώνεται ότι τα έξοδα αποστολής είναι 3€ για Ελλάδα και 10€ για Κύπρο έως 2 κιλά ανά αποστολή. Για παραγγελίες άνω αυτού του βάρους τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από το σύστημα τιμολόγησης της εκάστοτε συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε στη σελίδα της Τράπεζας και από εκεί ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, προπληρωμένη κάρτα εκδόσεως Visa, MasterCard, Maestro, & Diners όλων των τραπεζών. Σημειώνεται ότι τα έξοδα αποστολής είναι 3€ για Eλλαδα και 10€ για Κύπρο έως 2 κιλά ανά αποστολή. Για παραγγελίες άνω αυτού του βάρους τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από το σύστημα τιμολόγησης της εκάστοτε συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας.